Jon en Esther trouwen in het bos in Apeldoorn (festivalbruiloft)

Jon en Esther trouwen vandaag in het bos bij Apeldoorn. Wat een te gekke plek voor een festivalbruiloft, aan de rand van een vijver en met toffe jacht lodges om te blijven slapen. Iedereen die niet in de lodges past neemt zijn tent mee voor het feest ’s avonds! Goeie instant Festivalvibe.

Trouwen in het bos

Jon en Esther kiezen voor een plek bovenop de heuvel, onder de bomen van Landgoed Sollewerf. De bohemian / festival styling werd verzorgd door Nailia van Best Day Ever Events in samenwerking met Esther zelf, die al een heleboel toffe shabby chic spulletjes had verzameld. Tijd voor gezelligheid, vuurtjes, biertjes, foodtrucks en vooral liefde!

Lieve woorden

“Wij houden ervan als alles mooi is, tot in de kleinste details. We verzamelde een jaar lang allerlei mooie grote en kleine spullen om onze bruiloft zo mee aan te kleden dat het helemaal ‘eigen’ was. En dan wij zelf. Jon koos met zorg de stof uit van zijn pak, de voering, de hoed, etc. Ik koos een jurk, liet een klein randje kant erop maken, plaatste een klein parelmoer knoopje in mijn taille. Allemaal met zorg samengestelde details. Dan komt je bruiloft en gaat alles snel. Details vervagen in het licht van zulke grote emoties. Je bent helemaal bij elkaar en bij de mensen die je uitgenodigd hebt. Je bent aan proosten. het vieren, aan het dansen. De volgende ochtend wordt je wakker in een roes. En dan komen daar de eerste foto’s binnen van Marije! Wat waren we ontroerd. Van de grootste emoties tot het kleinste knoopje op mijn jurk. Marije heeft het gezien en het prachtig vastgelegd. We kunnen je niet vaak genoeg bedanken Marije! We kozen voor jou omdat we zagen dat je mooie foto’s had gemaakt van andere bruiloften. Maar pas toen we onze eigen foto’s zagen wisten we dat het nog veel meer was dan mooie plaatjes! Je hebt ons gezien. Heel bijzonder. ”

Jon & Esthers Vendors

Styling : Best Day Ever Events en Esther zelf

Bloemen : Meesterlijk groen

Video : The Dreamers

Catering : Baq-fiets

Vw Busje met koffie : Soundtrek Foodtruck