De vegetarische, duurzame bruiloft van Toon en Lien

Toon en Lien trouwen in een Fort in Antwerpen

Hoewel ik zelf uit Apeldoorn kom, wordt ik regelmatig als huwelijksfotograaf geboekt in Vlaanderen. De Vlaamse gezelligheid en creativiteit spreken me erg aan. Liens jurk (of trouwkleed in Belgie, dat vind ik zo leuk klinken dat ik het nu zelf ook gebruik) is speciaal voor haar gemaakt met een knipoog naar haar jeugd, Lien was namelijk ballerina! De wens van het bruidspaar was om de gasten echt te laten proeven hoe zij in het leven staan. Dat betekende een duurzame bruiloft en vegetarische maaltijden. Hun trouwvervoer was een Riksja. Toon en Lien hebben geen auto en zijn zelfs naar Istanbul gefietst vanuit Antwerpen, op een tandem! De tandem ging ook mee naar Madagaskar, voor hun huwelijksreis.

Echt heel persoonlijk, en heel goed gedaan was de diy styling : na de super bijzondere trouwceremonie, waarbij Toons broer en Liens zus een supergrappige en emotionele voorstelling gaven liep ik Fort 4 binnen en mijn mond viel letterlijk open. See for yourself !

Vegetarische bruiloft : Elke tafel een andere kleur groente

Het diner in buffetform was volledig biologisch en vegetarisch. Toon kwam met het idee om iedere tafel te stylen met een andere kleur groente. Super, het contrast van de kleuren (ook die van de lampionnen) en het industriële van Fort 4.

Toon & Liens Vendors

Trouwkleed Lien : Boetiek Maya, Hemiksem

Pak Toon : Cafe Costume, Antwerpen

Biologisch Vegetarische Catering : Lara kookt voor u en Liens moeder

Dessert : Cupcakes van Momade Antwerpen, IJs van de Gelato Factory uit Antwerpen, allerhande besjes en Brownies en koekjes gebakken door familie en vrienden.

Trouwvervoer : Riksja

Styling : AWESOME DIY!! Familieleden en vrienden hielpen ook een handje mee.

Huwelijksreis : Madagaskar

Bruidsfotograaf : Madame Poppy