Willem en Esthers boho festival bruiloft in Deventer

Vlak voor de bruiloft drinken Willem, Esther en ik een koffietje bij Klein Berlijn in Apeldoorn. Hebben jullie ook een thema, of een dresscode? ‘Ja,’ zei Esther, ‘Boho Festival Scandinavie Chique. Omdat het zo goed bij ons past.’

Op een mooie dag in augustus is het zo ver. Ik sta vroeg op vandaag, want alle gasten worden vanmorgen in hun pyjama of pon aan de ontbijttafel verwacht. De festival bruiloft van Willem en Esther wordt gehouden rond een Scandinavische jachtlodge in de buurt van Deventer. Met slaapruimte voor alle hipster gasten én plek om te dansen in het bos!

DIY en varken aan het spit

De hele dag is één groot gezellig samenzijn van familie en vrienden. Borreltje op de veranda, lekker een beetje relaxen in de zon op perzische tapijtjes en aansluitend onder de ondergaande zon een barbecue met een varken aan ’t spit. Lekker eten aan Esthers DIY style tafels. Blauw- gele Zweden vlaggetjes wapperen, mensen genieten van mooie Esther en mooie Willem en van de warme augustusavond. DJ Hitmeister Pim schuift inmiddels ook aan tafel aan, vanavond wordt er nog lang doorgefeest !

Esther: “Het was een redelijk spontane beslissing om te gaan trouwen en er dan een feest van meerdere dagen van te maken. Ik had echt totaal geen idee wat ik van (het organiseren van) een bruiloft moest verwachten, maar een tip die ik nu iedereen mee kan geven: Maak een goede bruidsfotograaf een van de hoogste prioriteiten.

Het klinkt als een open deur, maar het zijn toch de foto’s waar je naderhand altijd naar teruggrijpt.. En Marije is dan echt een gouden tip! Ze voelde perfect aan wat bij ons past, ze creëerde een ontzettend ontspannen sfeer en de gasten vonden haar heel gezellig!

En het allerbelangrijkste, de foto’s zijn echte pareltjes. Ze had ons en de sfeer van de dag niet beter kunnen vastleggen, de foto’s lijken zo van Pinterest gerold! Ze zijn echt perfect!”

Willem en Esthers Vendors

Trouwjurk Esther: De sluier Arnhem

Trouwpak Willem: Black Tie Den Bosch

Stationery en trouwlogo : Mevrouw de Haas

Bloemen : Bloemsjop Marianne

Bruidstaart (Naked Wedding Cake) : Gebakkerij

Videograaf : Lantern Creations

DJ : Hitmeister Pim 

Tent en perzische tapijten : Rickshaw

Styling : Esther zelf! (En goed nieuws : ze is in te huren!)

Neem contact op met Marije van Madame Poppy