·MP·
BruidsfotografieMadame poppy

de landelijke bruiloft van Merijn en Sabrina met Franse touch

Merijn en Sabrina trouwen in Haarlem

Schrijver Merijn en zijn Sabrina wonen samen met poes Plumeau en een koppeltje krielkipjes in een lief oud huisje aan de rand van een landgoed. Met familie en vrienden wandelen we onder de bomen door naar de trouwlocatie : Orangerie Elswout in Haarlem. Na afloop van het trouwen wordt er lekker geborreld in het zonnetje.  Het thema en de dresscode van vandaag is Bourgeois Bohemien, en Blue Flamingo (DJ en verzamelaar van 78 RPM records) past hier perfect bij. Naast een geweldige collectie platen zingt hij buiten een romantische Franse chanson voor het bruidspaar.

Landelijke bruiloft

Na een heerlijk diner in Frankrijk thema lopen we samen terug naar het huisje en de prachtige tuin tussen de weilanden, waar een door Sabrina zelf gestyled tuinfeest op ons wacht. Bomvol vuurtjes, drank en limonade, vogelkooien, flesjes met weidebloemen, talloze toffe DIY ideeen en heeel veel gezelligheid.

Loved it!!

Merijn en Sabrina’s Vendors

Trouwjurk Sabrina : Grace loves lace,  uit Australie.

Trouwpak Merijn : Op maat gemaakt jacquet van Hemsted, een oude basisschoolvriend van Merijn.

Ringen : Lyppens Amsterdam

Bloemen : Teeuwen 

Styling : DIY Sabrina

Dj en zanger : Blue Flamingo

Zangeres en gitaar tijdens de ceremonie : Sabrina’s goede vriendin Yzabel, begeleid door Jens Munnik. Binnenkort komt haar eerste cd uit.

DJ : Selly, hij draait veel in Amsterdam

Bruidsfotograaf : Madame Poppy

·MP·
BruidsfotografieMadame poppy

Let's connect

Een mooie, verhalende reportage van jullie bruiloft in een ongedwongen en relaxte sfeer.