bruidsfotografie

Info

Hi avontuurlijke bruiden! Wij fotograferen graag op een natuurlijke, filmische manier zonder inbreuk te maken op het verloop van de dag. We hebben een open en vriendelijke houding en werken op een relaxte manier zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

 

Ook gaan we graag met jullie op avontuur, even een hike maken door het bos bijvoorbeeld. Of we reizen met je mee naar Noorwegen, proosten op je festivalbruiloft, you name it.

 

We leveren altijd extra veel foto's in een online fotogalerij en een mooi fine art boek met daarin jullie eigen fotoselectie.

 

 

marije

fan van ruige landschappen

That's me! Na het afronden van de fotoacademie startte ik in 2012 Madame Poppy. Ik ben gek op bos, Noorwegen, IJsland, Italië, avontuur, tafelen, festivals en boerderijdieren.

Op mijn kantoor heb ik een doos vol cassettebandjes met 90s house en in mijn kast hangen teveel jurkjes. Samen met hubby + kids woon ik vlakbij Apeldoorn. Wees welkom in ons huisje in het bos om even te brainstormen over jullie dag!

angie

houdt van oude europese steden

Angie fotografeert sinds 2018 voor Madame Poppy. Ze houdt van natuur, reizen, spontaniteit, natuurlijk licht en oude Europese steden. Angie was hiervoor tv- en radioproducent en spreekt vloeiend Spaans, haar roots liggen namelijk in de Dominicaanse republiek. Ze woont in Capelle a/d IJssel met haar man en supercute Franse Bulldog Lolo die overal mee naartoe gaat. (Ok bijna overal, niet naar jullie bruiloft natuurlijk, no worries!)

faq

+ wie fotografeert de bruiloft?

Meestal ben ik dat, Marije. Angie fotografeert ook regelmatig voor Madame Poppy. Vanaf het eerste moment weet je gelijk wie je bruiloft komt fotograferen en dat wisselt daarna niet meer.

+ wat zijn de tarieven?

Een loveshoot kun je boeken voor € 375,- . Voor de bruidsfotografie en elopement collecties stuur je ons even een berichtje. We horen graag alles over jullie plannen!

+ elopement?

Een elopement is een ceremonie met alleen een ambtenaar en getuigen. Wij zijn er gek op, en maken aansluitend graag een hike in het bos of op een andere inspirerende plek voor een avontuurlijke fotoshoot van jullie twee. We hebben al diverse elopements gefotografeerd in binnen- en buitenland en werken hierbij ook samen met een ervaren elopement planner / stylist. Elopements vinden we superleuk, dus stuur ons vooral een berichtje met je idee!

+ fotograferen jullie destination weddings?

Yes we do! We reizen jullie graag achterna. Onze passie is om reizen te combineren met het fotograferen van jullie destination wedding, met als het even kan een flink aantal 'epic sceneries' natuurlijk. Angie en ik hebben allebei veel ervaring met het fotograferen van bruiloften, loveshoots en elopements over de grens en we krijgen daar heel veel energie van, dus als jullie trouwen in het buitenland horen we het graag.

+ hoeveel foto's krijgen we?

Veel! Bij een elopement van 4 uur minimaal 250 en bij een reportage van 12 uur zijn dat er zelfs 650 + in een online fotogalerij in hoge resolutie.

+ hoe kunnen we je boeken?

Vul het contactformulier in en vertel ons alles over jullie bruiloft!

Filmische Bruidsfotografie

@insta