Bruidsfotografie info

Een buitenmens ben ik. Ik ben graag in het bos, zelfs als het regent. En ik hou heel erg veel van fjorden, Noorwegen is mijn favoriete land. Italië komt op twee. Mooie natuur, fantastisch eten en lekker weer : what's not to love!

Ook ben ik gek op festivals, kampvuurtjes met een glas rode wijn, boerderijen, ruig landschap, Engelse tuinen en natuurlijk mijn familie: hubby Yvo en onze twee buitenkindjes die altijd zwarte knietjes hebben.

We wonen (hoe kan het ook anders) in het bos, vlakbij Apeldoorn. In onze tuin scharrelt een luidruchtig stel kippen en met onze andere beestjes is het hier net een boerderij. Ik heb een moestuin waar ik in de lente altijd vol goede moed aan begin maar die eind augustus meestal totaal overwoekerd is, als ik geluk heb kan ik dan nog een verdwaalde aardappel oogsten. 

Tsja, die bruiloften he?

Maar wat hou ik er van! Vooral van bruiloften waarbij jullie in alle originaliteit doen wat jullie zelf leuk vinden. Landelijke bruiloften, trouwen in het bos, in het buitenland, op een festival, een oud kasteel... Stuur me even een berichtje en vertel vooral alles over jullie bruiloft!

Groetjes, 

Marije

foto's door Anouk van Ravenhorst

Visie

Visie

Gelukkig krijg ik altijd alle artistieke vrijheid van de geweldige bruidsparen die met mij op avontuur gingen.

We maakten hikes door bossen, langs weilanden, door tuinen, langs de stranden van een fjord. Ongeposeerd, gewoon relaxt. Soms werden hun schoenen vies. Ik fotografeerde hun eigen authentieke lovestory.

Op de dag van de bruiloft waren hun vrienden mijn vrienden. Ik werd opgenomen in de familie, sprak over leuke dingen en serieuze onderwerpen. Proostte met ze mee. Stond zelfs al twee keer in een trouwboek.

Graag fotografeer ik op een filmische, verhalende manier zonder teveel aanwezig te zijn en zonder inbreuk te maken op het verloop van de dag, met een open een vriendelijke houding. En natuurlijk op een relaxte manier zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Zo vang ik alle karakters en mooie momenten op beeld van een dag die ontzettend snel voorbij gaat. Een lachende ouder, een traan van je beste vriendin, de sfeer, de details, de omgeving, het plezier.

Ga vooral met me op avontuur op je trouwdag. Het is waardevol om samen wat tijd door te brengen en ondertussen wat foto's te maken. Maak je dus vooral niet druk over poseren, laten we gewoon een hike maken en ons verrassen.

Na de bruiloft blijven naast geweldige herinneringen en eventueel de ringen alleen de foto's nog over. Vandaar dat jullie na de bruiloft bovengemiddeld veel foto's van ons krijgen. Allemaal met veel zorg gemaakt en bewerkt in de signature Madame Poppy stijl en gepresenteerd in een mooi fine art trouwboek.  

Jullie krijgen een online fotogalerij om te delen met familie en vrienden en kiezen altijd jullie eigen fotoselectie voor het trouwboek. Als jullie de prijslijst willen ontvangen stuur ons dan even een berichtje. We horen graag alles over jullie bruiloft! 

Destination Weddings

Trouwen jullie in het buitenland? Ik reis jullie graag achterna. Mijn passie is om reizen te combineren met het fotograferen van jullie lovestory.

Up next : Schotland, Italië, Zuid Afrika en Ierland.

Meet Angie!

Madame Poppy groeit!

Ontzettend veel mooie bruiden weten me te vinden, vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een talentvolle topper om voor Madame Poppy op pad te gaan.

Ik ben supertrots en blij dat ik Angie heb gevonden.

Mijn visie is belangrijk voor me. Fotografie op een verhalende, filmische manier zonder teveel aanwezig te zijn en zonder inbreuk te maken op het verloop van de dag. Mooie foto's zijn niet genoeg, de manier waarop je bruidsfotograaf aanwezig is is heel erg belangrijk.

Naast het feit dat ze een fantastische fotograaf is, is Angie ook een relaxt persoon waarbij je je op je gemak voelt. Angie fotografeert in dezelfde stijl als ik. 

Angie

Angie houdt van natuur in al zijn vormen, reizen, spontaniteit,  natuurlijk licht en van de romantiek in oude, Europeaanse steden. 

Na 8 jaar ervaring als TV, radio en fotografie producent leerde ze haar grote liefde kennen en besloot ze hem achterna te reizen naar Capelle aan den IJssel. In Rotterdam volgde ze haar opleiding tot fotograaf.

Haar grootste passie : bruiloften vastleggen om het verhaal van liefde te vertellen. Door haar Dominicaanse roots spreekt Angie naast Nederlands en Engels ook vloeiend Spaans! 

Instagram