INFO

Leuk dat je ons hebt gevonden! Dat betekent dat jullie graag willen trouwen op een eigen, authentieke manier; met een bruiloft (bruidsfotograaf) die bij jullie past. In een relaxte sfeer en vooral niet te standaard.

 

Je zit hier dus goed, want wij zijn helemaal in ons element als we een mooie, verhalende reportage kunnen maken van jullie persoonlijke lovestory.

 

We fotograferen graag op een leuke, vriendschappelijke manier in een ontspannen sfeer en praten gezellig met je familie, proosten met je vrienden. We zijn de hele bruiloft op een onopvallende manier aanwezig zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

 

Op deze manier kunnen we personen fotograferen zoals ze zijn en vangen we het complete verhaal van de dag op beeld.

 

Ook maken we op jullie bruiloft graag een hike om wat mooie filmische beelden van jullie twee te maken zonder overdreven te poseren. In het bos bijvoorbeeld, of langs de weilanden. Misschien wel door het centrum van Amsterdam. Of je favoriete land, want we zijn ook regelmatig als bruidsfotograaf in het buitenland te vinden.

 

Na afloop krijgen jullie extra veel foto's in een online fotogalerij. Een prachtig fine art trouwalbum, met veel zorg gemaakt en gedrukt hoort er ook bij. Jullie kiezen zelf welke foto's jullie het allerliefst terugzien in dit stukje geschiedenis.


Madame Poppy is in 2012 opgericht door bruidsfotograaf Marije van der Leeuw uit Apeldoorn.

 

Om aan alle aanvragen te voldoen is de getalenteerde Angie vorig jaar als fotograaf aan het team toegevoegd.

 

marije

loves: bos en festivals

That's me! Na het afronden van de fotoacademie startte ik in 2012 Madame Poppy met het idee om bruiloften te fotograferen op een natuurlijke, verhalende manier. Ik ben gek op bos, Noorwegen, Italië, avontuur, tafelen, festivals en boerderijdieren.

Op mijn kantoor heb ik een doos vol cassettebandjes met 90s muziek en zelf sta ik liever achter dan voor de camera;)

Samen met hubby + kids woon ik vlakbij Apeldoorn. Wees welkom in ons huisje in het bos om even te brainstormen over jullie dag!

angie

loves: oude europese steden

Angie fotografeert sinds vorig jaar voor Madame Poppy. Ze houdt van natuur, reizen, spontaniteit, natuurlijk licht en oude Europese steden. Angie was hiervoor tv- en radioproducent en spreekt vloeiend Spaans, haar roots liggen namelijk in de Dominicaanse republiek. Ze woont in Capelle a/d IJssel met haar man en supercute Franse Bulldog Lolo die overal mee naartoe gaat. (Ok bijna overal, niet naar jullie bruiloft natuurlijk, no worries!)

publicaties

rock n roll bride • wedding chicks • girls of honour • trouwplannen magazine • the vintage bride magazine • bruid en bruidegom • zankyou • destination i do • whimsically wed • elegant wedding canada • big love small weddings • boho weddings • lets bee together • norwegian wedding blog

faq

+ wie wordt onze bruidsfotograaf?

Na jullie eerste mailtje kijken we of jullie trouwdatum nog vrij is in één van onze agenda's. Vanaf het eerste moment weet je dus gelijk wie jullie bruiloft komt fotograferen en dat wisselt daarna niet meer.

+ wat zijn de tarieven?

Onze bruidsfotografie is mogelijk vanaf 1300,- voor een korte bruiloft of elopement. Neem voor de volledige prijslijst voor bruiloften even contact met ons op. We horen graag alles over jullie dag!

+ wat is een elopement?

Een elopement is een ceremonie met alleen een ambtenaar, getuigen en bruidsfotograaf. Wij zijn er gek op, en maken aansluitend graag een hike in het bos of op een andere inspirerende plek voor een avontuurlijke fotoshoot van jullie twee. We hebben al diverse elopements gefotografeerd in binnen- en buitenland en werken hierbij ook samen met een ervaren elopement planner / stylist. Elopements vinden we superleuk, dus stuur ons vooral een berichtje met je idee!

+ wij trouwen in het buitenland. fotograferen jullie destination weddings?

Yes we do! We reizen jullie graag achterna. Onze passie is om reizen te combineren met het fotograferen van jullie destination wedding, met als het even kan een flink aantal 'epic sceneries' natuurlijk. Angie en ik hebben allebei veel ervaring met het fotograferen van bruiloften, loveshoots en elopements over de grens en we krijgen daar heel veel energie van, dus als jullie trouwen in het buitenland horen we het graag.

+ hoeveel foto's krijgen we?

Veel! We leveren een bovengemiddeld aantal foto's aan onze bruidsparen. Altijd met veel aandacht gemaakt en bewerkt. Jullie krijgen bij een elopement van 4 uur minimaal 250 foto's en bij een reportage van 12 uur zijn dat er zelfs 650 + in een online fotogalerij in hoge resolutie.

testimonials

Je hebt ons gezien

"Wij houden ervan als alles mooi is, tot in de kleinste details. We verzamelden een jaar lang allerlei mooie grote en kleine spullen om onze bruiloft zo aan te kleden dat het helemaal 'eigen' was. Jon koos met zorg de stof uit van zijn trouwpak; de voering, de hoed. Ik koos een prachtige bruidsjurk, liet een klein randje kant erop maken en plaatste een klein parelmoer knoopje in mijn taille. Allemaal met zorg samengestelde details. Dan komt je bruiloft en gaat alles snel. Details vervagen in het licht van zulke grote emoties. Je bent helemaal bij elkaar en bij de mensen die je uitgenodigd hebt. Je bent aan het proosten, aan het vieren, aan het dansen. De volgende ochtend word je wakker in een roes. En dan komen daar de eerste trouwfoto's binnen van Marije! Wat waren we ontroerd. Van de grootste emoties tot het kleinste knoopje op mijn jurk. Marije heeft het gezien en het prachtig vastgelegd. We kunnen je niet vaak genoeg bedanken, Marije! We kozen voor jou omdat we zagen dat je mooie foto's had gemaakt van andere bruiloften. Maar pas toen we onze eigen trouwfoto's zagen wisten we dat het nog veel meer was dan mooie plaatjes! Je hebt ons gezien. Heel bijzonder."

 

Jon en Esther - Trouwlocatie in het bos in Apeldoorn

we hebben zo hard nagenoten van de foto's!

"Beste Marije, nog eens super hard bedankt om onze fotograaf te zijn, de foto's zijn FE-NO-ME-NAAL !! Voor jou was het een eindje rijden naar België (Antwerpen), plus een vroege start, maar je was er zonder problemen van het begin tot einde bij. We hadden voor je gekozen omdat je het 'buiten'-sfeertje zo goed weergaf en dat was belangrijk voor onze bos-ceremonie en tentfeest. Daarnaast vonden we een nonchalante en gezellige sfeer ook super belangrijk en ook dit komt over op de foto's. Je maakte onze verwachtingen ook zeker waar! We hebben zo hard nagenoten toen we door je fotoreportage bladerden en nog krijgen we er geen genoeg van. We ontdekken elke keer nog nieuwe details. Gezien je ook zoveel uren bij ons hebt vertoeft - zonder echt op te vallen - had je ook véél foto's genomen en was super fijn dat je ook de moeite hebt genomen om zoveel foto's - meer dan afgesproken - af te werken, hartelijk dank Marije !! We hebben ondertussen zelfs een plexi-glas versie (80x60cm) van jouw foto in onze woonkamer en daarover alleen nog maar lovende commentaar gehad. We kunnen je absoluut aanraden, zeker aan bruidsparen die iets meer willen dan de 'klassieke' trouwfotograaf. "

 

Koen en Lynn

emotie en spontane momenten

"We zochten vooral een fotograaf die de emotie en spontane momenten zou kunnen vastleggen. En daarbij iemand die gezellig mee zou kunnen in het gezelschap op de dag zelf. Doordat we kozen voor Madame Poppy-stijl hoefden we niet te twijfelen over de kwaliteit en toen we Angie spraken wisten we meteen dat ze een leuk mens was. Ze is heel gezellig, kletst met iedereen, is vooraf goed te bereiken voor vragen en heeft onze belangrijkste momenten geweldig vast gelegd! We hadden ook nooit het gevoel dat er een fotograaf om ons heen liep, het verliep allemaal heel relaxed. Op een paar familiefoto's na was niks geregisseerd, dat vonden wij het fijnst. Het eindresultaat is ook geweldig geworden. Vooral de emoties van ons beide en van onze lieve gasten zijn goed zichtbaar. Daarbij zijn ook alle leuke details van de bruiloft terug te vinden.

Angie is onwijs gepassioneerd bezig met haar vak en neemt je absoluut mee in haar enthousiasme. Na een dag kregen we al een setje foto's van de bruiloft, dat is iets waar je zo naar uit kijkt!

Wil je een relaxte, gezellige fotograaf op je bruiloft die goed kijkt naar jouw wensen dan raden we Madame Poppy zeker aan!"

 

Piet Hein en Eveline - Trouwlocatie Rijtuigenmuseum Valkenswaard

het voelde alsof we haar al jaren kenden

"Marije was echt een geweldige bruidsfotograaf! Ze was direct erg enthousiast over ons idee. Op de trouwdag was ze er de hele dag bij, vanaf de voorbereidingen tot in de avond. Veel van onze gasten vroegen of zij een vriendin van ons was omdat ze zo fijn met iedereen omging en het voelde alsof we haar al jaren kenden.

Ze heeft ook zulke geweldige foto’s van ons gemaakt.

We hadden van te voren afgesproken dat ze vooral veel momentopnames zou maken zonder al te veel geforceerde portretten en dat is zo goed gelukt. We zijn op veel trouwerijen geweest waar de fotograaf erg aanwezig was en het af en toe best wel storend werkte maar bij Marije hebben we dat niet één keer gehad.

Het moment dat we de foto’s ontvingen was het alsof we de hele trouwdag weer opnieuw beleefden. Het is natuurlijk een investering om een goede fotograaf erbij te hebben maar de foto’s heb je voor altijd en zijn zo’n super herinnering! We zouden haar direct weer opnieuw inhuren! ”

Finn en Kathrin - Trouwlocatie Feel Good Tent Event Hooge Vuursche

liefdevolle uitdrukkingen

"Dankzij Marije hebben wij een fantastisch document om jarenlang van na te kunnen genieten. De foto's van onze bruiloft zijn in 1 woord geweldig!!! Wat zijn we blij om de liefdevolle uitdrukkingen van onze dierbaren te zien op de trouwfoto's in ook nog eens een geweldig mooie setting. We hebben niet eens gemerkt dat Marije er was. Ze is heel relaxed in de omgang en we hebben tijdens de fotoshoot (waar ik eigenlijk een hekel aan heb) heel gezellig gekletst. Van onze bijzondere dag met onze kids is een prachtig verhaal gemaakt en daar ben ik Marije enorm dankbaar voor. "

Dave en Inge - Trouwlocatie Woodbrooke in het bos in Lochem

awesome to have around

"Highly recommend Marije to be your wedding photographer. We had a small intimate wedding in Amsterdam so we spent a lot of time with Marije. She was amazing! She captured the unforgettable moments, was super easy going and awesome to have around seeing as though we didnt have many guests.

Thanks so much Marije. We were so happy to have you share our special day with us and take some really amazing photos to always look back on.

Love Katrina and Scott x"

Katrina and Scott - Elopement in Amsterdam

precies de goede momenten vastgelegd

"Na eindeloos websites van bruidsfotografen te hebben bezocht, kwamen we bij de site van Marije terecht. Haar stijl sprak ons direct aan en na een kennismakingsgesprek waren we direct verkocht. Marije heeft onze stijl en ons gevoel, maar ook van onze vrienden en familieleden, zo goed weten te weergeven. De trouwfoto's zijn precies geworden zoals we wilden en maanden later krijg ik nog steeds vlinders in mijn buik als ik de serie opnieuw bekijk. Ik herken ons echt helemaal terug in de foto's! Op de dag zelf voelden we ons ontzettend op ons gemak bij Marije. Ze beweegt zich op de achtergrond, soms bijna onopvallend, maar legt wel precies de goede momenten vast. We hadden geen betere bruidsfotograaf kunnen kiezen!"

Jan en Maaike - Trouwlocatie Vijverschie Delft

een ontspannen sfeer

"Een tip die ik iedereen mee kan geven: Maak een goede bruidsfotograaf een van de hoogste prioriteiten. Het klinkt als een open deur, maar het zijn toch de trouwfoto's waar je naderhand altijd naar teruggrijpt.. En Marije is dan echt een gouden tip! Ze voelde perfect aan wat bij ons past, ze creëerde een ontzettend ontspannen sfeer en de gasten vonden haar heel gezellig! En het allerbelangrijkste, de foto's zijn echte pareltjes. Ze had ons en de sfeer van de dag niet beter kunnen vastleggen, de foto's lijken zo van een tof Pinterest of Instagram account gerold! Ze zijn echt perfect en Marije is een absolute aanrader!"

Willem en Esther - Trouwlocatie Noors Jachthuis de Kleine Haar bij Deventer

 

elke cent waard

"Na heeeeeel veel pagina's van trouwfotografen door te kijken, kwamen wij uiteindelijk op de site van Marije terecht. De mooiste foto's zul je krijgen als je je op je gemak kan voelen bij de trouwfotograaf. Na het kennismakingsgesprek was gelijk duidelijk: 'ja, zij past bij ons!' Marije is een leuke stoere vrouw die hartelijk en toegankelijk is maar zeker ook professioneel. Qua prijs vond ik haar met de meeste offertes die wij hadden gekregen in een lijn. En onze gasten zeiden achteraf: jullie bruidsfotograaf en de foto's die jullie nu hebben waren elke cent waard! Op de trouwerij was Marije van begin tot eind erbij en hoorde er gewoon helemaal bij. Leuk contact met alle gasten en toch zo onopvallend in de achtergrond. Ze is op geen moment in de weg gelopen en heeft toch alles vast zien te houden en geen van alle mooie momenten gemist. Als je nu nog twijfelt, stop met zoeken, Marije it is! De foto's hebben mijn verwachtingen nog overtroffen en wat ik het meest bijzonder vond en ook van andere trouwgasten achteraf hoorde: je kan op de foto's zó goed de persoonlijkheid van de enkele mensen terug zien. Marije weet gewoon op de een of ander manier precies hun karakter op beeld in te vangen. "

Raisa en Maite - Trouwlocatie de Vreemde Vogel Vlaardingen

oog voor de bijzondere momenten

"Fantastische bruidsfotograaf! Al meteen begreep ze het hele idee van de bruiloft en heeft ze fijn meegedacht en ons op diverse dingen geattendeerd! Ze heeft oog voor de bijzondere momenten, waardoor je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over de foto’s!

 

Gedurende de dag was zij prettig aanwezig en hadden wij niet het gevoel constant gefotografeerd te worden, terwijl dit wel het geval was.

 

Daarnaast reageerde ze ontzettend snel op e-mails en vragen! Echt een absolute aanrader, want niet al te onbelangrijk; onze trouwfoto’s zijn prachtig. "

Jens en Shannon - Trouwlocatie In de Kas Winssen

 

 

de sfeer van de dag op een geweldige manier vastgelegd

"Marije is een creatieve gepassioneerde bruidsfotograaf met oog voor detail. Ze is in staat om je binnen de kortste keren op je gemak te stellen. Ze is bescheiden aanwezig en tegelijkertijd heeft ze werkelijk niets van onze dag gemist. Ongelofelijk om te zien hoe ze de sfeer van de dag op een geweldige manier heeft vastgelegd. De trouwreportage is nog mooier dan dat we hadden gedacht. Dankjewel lieve Marije voor de prachtige trouwfoto's!"

Matthijs en Danielle - Trouwlocatie Landgoed Staverden Ermelo

oog voor de mooiste plekjes

"We hebben heel erg genoten van je aanwezigheid op de bruiloft en we zijn je ontzettend dankbaar voor je oog voor de mooiste plekjes om de trouwfoto's te schieten en de ontspannen sfeer die je wist te creëren tijdens de trouwreportage.

 

We hebben dankzij jou extra kunnen genieten en dat heb je heel mooi weten te vangen in de foto's."

Iris en Martijn - Trouwlocatie La France, Oegstgeest

vraag vrijblijvend informatie aan

We zijn heel benieuwd naar jullie en ontvangen graag zoveel mogelijk informatie over jullie bruiloft. Eerst onze testimonials lezen? Scroll dan verder door naar beneden.

Bericht verstuurd!Error submitting form, please try again.

Filmische Bruidsfotografie

APELDOORN

@insta