inspiratie voor je eigen bruiloft

Retro Rock n Roll bruiloft in Leiden

Mart en Christa trouwen in Leiden.

Rock n roll bruiloft

De Rock n Roll bruiloft van Mart en Christa vond plaats bij Leidse Lente in Leiden. Lekker eigenzinnig, Love it! De dresscode wordt trouw opgevolgd en iedereen ziet er fantastisch uit. Na een fotoreportage op het autokerkhof, een gezellig diner en een prachtige dienst volgt een dikke party in de kelder van de trouwlocatie met DJ Okkie. Wat een top dj :D Geen straf om tot het eind te blijven want hij draait precies mijn muziek.

Trouwlocatie : Leidse Lente

Bruidsfotograaf : Madame Poppy

welkom!

Ik ben Marije. Ik ben gek op bos, buiten, Noorwegen, Italië, vintage en boerderijdieren.

 

Sinds 2010 heb ik honderden bruiloften gefotografeerd in binnen- en buitenland.

 

Ik hou van authentieke & ongedwongen bruiloften. De natuur is altijd mijn inspiratie, die zie je op veel van mijn foto's terug komen.

 

Gaan jullie trouwen? Stuur me een berichtje!

INSTA

Bruidsfotografie geïnspireerd door de natuur.

 

Voor authentieke & ongedwongen bruiloften.

@insta