the blog

Ryan en Leonie trouwen bij Slot Doddendael

Ryan en Leonie trouwen bij Slot Doddendael, de prachtige trouwlocatie van Jan Willem en Fabienne in Ewijk bij Nijmegen. In de tuin van het slot staat een hele dikke kastanjeboom. Bruid Leonie zei van tevoren al : die plek is magisch. Daar gaan we trouwen!

Bruiloft Styling

De prachtige styling werd gedaan door BEST DAY EVER Events. De trouwceremonie was buiten, dus stylist Nailia kon helemaal los met allemaal te gekke zomerse styling en lekker veel bloemen in pasteltinten. De dikke boom werd bedekt met een bloemenzee en de sweet table met de bruidstaart en meer lekkers van Sugarlips Cakes uit Utrecht.

Na een gezellige borrel en een fotoshoot in de tuin van het slot is het tijd om te eten tot de zon onder gaat.

Op de plek van het diner, in het weiland, maakte ze een whiskey bar, een olive bar en hing ze dromenvangers in de bomen. Ook stond er een chesterfield voor de gasten om lekker te loungen.

Het diner was in het weiland van Slot Doddendael. Daar hebben ze een stretchtent staan, dus mocht er een buitje vallen zit je ook goed. En als je een festival bruiloft organiseert is het ook de perfecte plek.

Leveranciers van de bruiloft

Trouwlocatie : Slot Doddendael Bruidsjurk : Wild at Heart Bridal  Wedding planner en stylist: BEST DAY EVER Events Bruidstaart Sugarlips Cakes  Bruidsfotograaf : Madame Poppy

Schrijf een reactie...

Je email wordt niet gepubliceerd. *

meet marije

Dat ben ik! Ik ben gek op alles wat landelijk is, Noorwegen, festivals, avontuur en tafelen in de tuin. Samen met hubby + kids woon ik vlakbij Apeldoorn in het bos en op mijn kantoor heb ik een doos vol cassettebandjes met 90s muziek. Inmiddels staat er ook een platenspeler, maar maak je geen zorgen : mijn laptop past er nog net bij.

meanwhile on instagram :

is jullie trouwdatum nog vrij?

Stuur even een berichtje! Je hoort het supersnel.

Bericht verstuurd!Error submitting form, please try again.

Filmische Bruidsfotografie

APELDOORN

@insta