·MP·
BruidsfotografieMadame poppy

Bohemian Chique bruiloft in de tuin

Bohemian chique bruiloft in Vlaanderen

Een droombruiloft! Mooi nazomerweer, prachtige styling en een ontzettend leuk trouwteam. Tof om weer in Vlaanderen te mogen fotograferen. Ik kom er graag. Nailia van BEST DAY EVER Events en ik worden vaak samen gevraagd, maar het was voor mij de eerste keer dat ik mocht samenwerken met de getalenteerde videograaf Thomas Roos.

Geniet van deze mooie bohemian chique bruiloft van onze zuiderburen Jan en Natasja!

De kalligrafie, stationery en de krijtborden van de bruiloft deed Grafisch ontwerper Natasja zelf! Ze heeft een prachtig stijltje en ze is in te huren.

Jan en Natasja houden allebei van een bohemian sfeertje.  Na het passen van wat bohemian bruidsjurken kwam Natasja er achter dat boho toch niet helemaal paste, vandaar dat ze zijn geswitched naar bohemian chique.

Losjes en relaxed, maar toch een fancy gestylede bruiloft.
De bohemian chique bruidsjurk van Natasja kocht ze bij Aire Barcelona. De kralen over haar schouders liet ze er zelf op zetten.

Krislin Vettik deed Natasja’s bohemian bruidskapsel en haar bruids make-up.

Bruiloft Styling

De styling werd gedaan door BEST DAY EVER Events, dit keer in wat chiquere bohemian stijl met pastel tinten.

Trouwceremonie in de avonzon

Buiten trouwen in de tuin is al heel romantisch, maar het avondzonnetje maakte het perfect!

Wat een toffe speeches werden er gehouden! Jan en Natasja kennen elkaar al vanaf 16 jarige leeftijd. Toen ze bij elkaar in de klas kwamen duurde het niet lang voor ze een setje waren.

‘Het was echt een cliché verhaal, Jan was een populaire jongen waar alle meisjes achteraan zaten en ik een stil meisje. Na 12 jaar zijn we nu getrouwd!’

Bruidstaart

De bruidstaarten werden gemaakt door Natasja’s collega!

Bruiloft Tips van Natasja

  • Wedding Planning besloten we zelf te doen. Hoewel dit lonend was gaf het ook een hoop stress, ben je daar gevoelig voor neem dan een professionele wedding planner in de hand. Ik kreeg bijvoorbeeld heel veel vragen over de planning waar ik echt het antwoord niet op wist.
  • Bespaar op de juiste elementen. Op styling, de videograaf en de bruidsfotograaf hebben we niet bezuinigd. Dit was voor ons het allerbelangrijkste omdat dat het enige is wat je achteraf aan je bruiloft overhoudt. Dat is zo waardevol.
  • Begin vroeg aan je gastenlijst zodat je de uitnodigingen voor de bruiloft op tijd de  deur uit kan doen.’

We genieten er elke keer weer van om de foto’s en de video terug te zien!

Trouwen zoals Jan en Natasja
Trouwlocatie : Monnikenhof van Vlierbeek (Vlaanderen) // Stationery en krijtborden : Natasja zelf! // Bruiloft Styling : BEST DAY EVER Events // Bruidsboeketten : Bloemenhuis Vissers // Bruidsjurk : Aire Barcelona // Bruidskapsel en make-up : Krislin Vettik // Bruidstaart : Natasja’s collega // Trouwpak : Suit Supply // Videograaf : Thomas Roos  // Bruidsfotograaf : Madame Poppy

 

·MP·
BruidsfotografieMadame poppy

Let's connect

Een mooie, verhalende reportage van jullie bruiloft in een ongedwongen en relaxte sfeer.