Oesters, mosselen en lange tafels in het gras: Bart en Louise

In Terneuzen was ik nog niet eerder geweest als bruidsfotograaf. Zeeland ligt voor mij niet naast de deur dus ik had een hotel geboekt langs de Westerschelde. Wat een magische plek! De Westerschelde zag er heel sereen uit, met grote schepen die langs kwamen. Op deze warme zomeravond in juli kon je ook een mooie onweersbui langs zien trekken, helemaal van links naar rechts. Nailia van BEST DAY EVER Events was inmiddels ook in Zeeland aangekomen om de styling van de bruiloft te doen en een grote stretchtent neer te zetten, dus we konden gezellig ’s avonds oesters eten op het terras.

Landelijk trouwen in de tuin

De volgende ochtend reed ik na mijn ontbijtje de stad uit over het Zeeuwse land. De bruiloft is in de tuin van Louises ouders, en wat voor tuin! Midden tussen de weilanden, maar helemaal privé en omsloten door grote bomen en waterpartijen. Aan de rand van de tuin kun je uitkijken over de Zeeuwse velden, onwijs mooi. De landelijke trouwceremonie vond plaats in een hoekje van de tuin onder een grote boom en begon met een nummer van Sum 41, uitgevoerd op cello’s. (Grappig feit: bijna niemand had dit door!)

Bart en Louise zijn ’s middags ook nog in de kerk verderop getrouwd, en hadden daarvoor een onwijs vette party bus geregeld van Kwibus, inclusief bar.

De lovestory van Bart en Louise..

Bruidegom Bart : ‘We hebben elkaar leren kennen op een dinner date, waar we niet eens elkaars date waren. We raakten aan de app en ik nodigde Louise uit voor “een feestje bij mij thuis”. Toen ze zei dat ze wel wilde komen heb ik maar gauw een feestje georganiseerd.

Voor het aanzoek had ik Louise meegenomen naar Noorwegen, Oslo om precies te zijn.’

Lange tafels in het gras

In Zeeland eet je natuurlijk oesters en mosselen op je bruiloft! De oesterbar werd neergezet door een vriend van de familie. Na een prachtige trouwceremonie in de tuin onder een dikke boom was daar de oesterbar en in het avondzonnetje werden er mosselen geserveerd door van Engelenburg Catering aan de lange tafels in het gras.

Bart : ‘Het was een grote wens om met al onze vrienden in de tuin te eten, en dat is gelukt! In totaal schoven er 100 man aan.’

Wat een te gekke bruiloft! Gezellige lachende mensen die ook mijn vrienden zouden kunnen zijn, een warme juli dag, mooie styling, goede organisatie door wedding planner Geluk Events en natuurlijk superknappe Bart en Louise.

Enjoy :)


Leveranciers van de bruiloft van Bart en Louise

Weddingplanner : Geluk Events uit Arnhem

Bruiloft Stylist en Bruidsboeket : BEST DAY EVER Events uit Arnhem

Band : The Jambassadors

Bruids make-up : Vie Sha Gie

Catering : Van Engelenburg

Oesterbar : via een vriend

Discobus : Kwibus

Stretch Tent : OMG Rentals / BEST DAY EVER Events

Bruidsfotograaf :  Madame Poppy