INFOrmatie

bruidsfotografie

Het cliché is waar: na de bruiloft blijven naast een boel leuke herinneringen alleen de foto's nog over.

 

Vandaar dat ik jullie graag verras met extra veel trouwfoto's in hoge kwaliteit. Bij een reportage van 6 uur zijn dat er al meer dan 400. Geweldige foto's van jullie twee, maar ook lekker veel mooie foto's van de personen die dichtbij jullie staan.

 

Stuk voor stuk met veel liefde en zorg gemaakt en bewerkt in de signature Madame Poppy stijl.

 

Maar ik stop natuurlijk niet bij mooie foto's. Jullie krijgen mijn privé nummer en kunnen me op elk tijdstip appen, bellen of mailen.

 

Het pronkstuk van jullie mooiste dag is een prachtig handgemaakt fine art trouwalbum. Jullie selecteren zelf jullie favoriete foto's voor het trouwalbum en de layout komt altijd eerst ter goedkeuring naar jullie toe. Het wordt echt jullie legacy!

 

over marije

buiten, bos en boerderijdieren

Samen met Yvo en onze 2 meisjes woon ik in een huisje in het bos vlakbij Apeldoorn. We hebben een grote moestuin en een hoop dieren: onze oude kat Jack, herdershond Lola, een paar leuke kippen en paarden.

 

We houden er van om lekker buiten te zijn, te chillen bij een vuurtje en eten te maken.

 

Ons huisje is best oud, maar ik droom nog van een megatoffe keuken met een grote tafel waar iedereen de hele dag vers eten aan het klaarmaken is en een megagrote kas á la Hemlock Grove. Wie weet ooit...

 

Voor een sneak peek in ons huishouden kun je de uitgelichte stories op mijn eigen instagram account bekijken : @marijevanderleeuw .

 

Op jullie trouwdag ben ik vooral als vriendin aanwezig. Hierdoor hoeven jullie niet bezig te zijn met poseren of bang te zijn dat ik in de weg loop, meestal hoor ik zelfs dat de gasten mij niet eens hebben opgemerkt.

 

In 2010 startte ik Madame Poppy en inmiddels heb ik meer dan 150 bruiloften in binnen- en buitenland gefotografeerd. Het kunnen er ook 200 zijn, ik ben de tel kwijt!

 

In 2017 heb ik samen met BEST DAY EVER Events Portfolio Bootcamp opgericht, een internationale workshop voor bruidsfotografen.

 

Mijn brand is 100% LGBTQ+ friendly en authentieke bruiloften vind ik extra leuk.

lieve woorden ...

zij gingen je voor! wil je meer reviews lezen? kijk dan op onze insta: @madame_poppy_

we hebben zo hard nagenoten van de foto's!

"Beste Marije, nog eens super hard bedankt om onze trouwfotograaf te zijn, de foto's zijn FE-NO-ME-NAAL !! Voor jou was het een lange dag met een vroege start, maar je was er zonder problemen van het begin tot eind bij.

 

We hadden voor jou als bruidsfotograaf gekozen omdat je het landelijke 'buiten'-sfeertje zo goed weergaven dat was belangrijk voor onze bos-ceremonie en tentfeest in de wei. Daarnaast vonden we een ongedwongen en gezellige sfeer ook super belangrijk en ook dit komt over op de foto's.

 

Je maakte onze verwachtingen zeker waar! We hebben zo hard nagenoten toen we door ons trouwalbum bladerden en nog steeds krijgen we er geen genoeg van. We ontdekken elke keer nog nieuwe details in de foto's.

 

Omdat je de hele dag aanwezig was - zonder echt op te vallen - had je ook superveel foto's genomen en er veel meer dan afgesproken voor ons bewerkt. Hartelijk dank!

 

We hebben ondertussen zelfs een grote print van de fotoshoot in het bos in onze woonkamer hangen en daarop alleen nog maar lovende reacties gehad.

 

We kunnen Madame Poppy absoluut aanraden."

koen & lynn

het voelde alsof we marije al jaren kenden.

"Marije was echt een geweldige bruidsfotograaf! Ze was direct erg enthousiast over ons idee. Op de trouwdag was ze er de hele dag bij, vanaf de voorbereidingen tot in de avond.

 

Veel van onze gasten vroegen of zij een vriendin van ons was omdat ze zo fijn met iedereen omging en het voelde alsof we haar al jaren kenden.

 

Ze heeft ook zulke geweldige foto’s van ons gemaakt.

We hadden van te voren afgesproken dat ze vooral veel momentopnames zou maken zonder al te veel geforceerde portretten en dat is zo goed gelukt.

 

We zijn op veel trouwerijen geweest waar de bruidsfotograaf erg aanwezig was en het af en toe best wel storend werkte maar bij Marije hebben we dat niet één keer gehad.

 

Het moment dat we de foto’s ontvingen was het alsof we de hele trouwdag weer opnieuw beleefden.

 

Het is natuurlijk een investering om een goede trouwfotograaf erbij te hebben maar de foto’s heb je voor altijd en zijn zo’n super herinnering! We zouden haar direct weer opnieuw inhuren! ”

 

finn & kathrin

Meet the team!

Madame Poppy ben ik gestart met het idee om bruiloften te fotograferen op een natuurlijke, verhalende manier zonder inbreuk te maken op het verloop van de dag.

 

Die werkwijze spreekt aan, dat heb ik gemerkt! Om aan alle aanvragen te voldoen (yep, dit zijn er 200+ per jaar) zijn er een aantal getalenteerde, professionele bruidsfotografen aan het team toegevoegd.

 

Zij hebben inmiddels al meer dan 30 bruiloften voor Madame Poppy gefotografeerd. Als ik zelf niet meer beschikbaar ben kunnen jullie één van deze toppers voor jullie bruiloft boeken, zodat jullie verzekerd zijn van dezelfde werkwijze én look; de nabewerking doe ik zelf.

Leuk om wat van jullie te horen!

Willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is en de prijslijst ontvangen?

 

Stuur me dan even een berichtje en je hoort snel van me!

 

Liefs, Marije

Bericht verstuurd!Error submitting form, please try again.

Bruidsfotografie & inspiratieblog voor authentieke bruiloften

@insta