boek een fotoshoot

Leuk dat jullie een fotoshoot willen inplannen! Op deze pagina lees je meer informatie.

 

Een fotoshoot is leuk om te doen met je gezin, je vriendinnen, je hondje, je lover of kom gewoon alleen voor wat portretjes voor je instagram account.

 

We spreken af bij 't Leesten in Ugchelen of een ander mooi Veluws bos in de buurt van Apeldoorn. 't Leesten is een heel divers bos met een glooiend landschap en heide, zodat we op elk tijdstip van de dag meerdere mooie plekjes kunnen vinden. We lopen samen een rondje en ik maak portretfoto's, foto's samen en foto's tijdens de wandeling (of bijvoorbeeld tijdens het spelen van de kinderen of je hond). Ondertussen geef ik jullie tips voor een natuurlijk resultaat.

 

Ik ben er in gespecialiseerd om de mensen die ik op de foto zet op hun gemak te stellen en werk op een relaxte manier dus maak je vooral niet druk over poseren :D Sterker nog: heel veel families komen na 1 of 2 jaar weer langs!

Een fotoshoot duurt ongeveer 45 minuten en kost € 275,- Hiervoor ontvangen jullie > 40 foto's.

 

Een extra gezin erbij is € 50,- en > 20 foto's extra.

 

Jullie ontvangen de foto's in een afgeschermde online fotogalerij van waaruit ze te downloaden zijn en te delen met familie en vrienden.

 

In de galerij hieronder kun je een aantal foto's bekijken. Ben je enthousiast geworden? Stuur me even een berichtje, dan plannen we een fotoshoot in!

 

'Marije fotografeert al drie jaar achter elkaar eens per jaar een groepsfoto sessie voor mijn tienerdochter en haar vriendinnen. Geweldig hoe ze ieder meisje in haar kracht zet en het mooiste in de meiden naar boven weet te halen.

 

De foto's zijn prachtig, de meiden op hun gemak en hun insta- account is weer voor maanden gevuld met mooie foto's. Een aanrader!'

-- nathalie ---

Hi! Ik ben Marije. Het lijkt me leuk om jullie te fotograferen. Voor een kijkje in onze rommelige pippi langkoustuin hier in Apeldoorn volg je @maryshomestead op insta.
get in touch
Na jullie mailtje ontvangen jullie van mij snel een berichtje terug of jullie datum nog beschikbaar is.

Liefs,

Marije
Leuk om wat van jullie te horen!
Na jullie mailtje ontvangen jullie snel een berichtje terug met de mogelijke data. En wie weet zien we elkaar snel op 't Leesten!

Groetjes,

Marije
Leuk om wat van jullie te horen!

versturen

Bericht verstuurd! Ik neem vandaag of morgen contact met jullie op. Niets gehoord? Check dan je spamfolder even, soms beland ik daar.Error submitting form, please try again.

Fotoshoot Apeldoorn

Fotograaf uit Apeldoorn.

Fotoshoot op ’t Leesten in Ugchelen

Foto’s op ’t Leesten.

Familiefoto’s Apeldoorn

Kom samen met je kinderen en we maken een wandeling op ’t Leesten.

Bruidsfotografie Apeldoorn

Bekijk de link voor informatie over bruidsfotografie in Apeldoorn