boek een fotoshoot

Leuk dat jullie een fotoshoot in de herfstvakantie willen inplannen! Op deze pagina lees je meer informatie.

 

Een fotoshoot is leuk om te doen met je gezin, je vriendinnen, je hondje, je lover of kom gewoon alleen voor wat portretjes voor je instagram account.

 

We spreken af bij 't Leesten in Ugchelen bij Apeldoorn. 't Leesten is een heel divers bos met een glooiend landschap en heide, zodat we op elk tijdstip van de dag meerdere mooie plekjes kunnen vinden. We lopen samen een rondje en ik maak portretfoto's, foto's samen en foto's tijdens de wandeling (of bijvoorbeeld tijdens het spelen van de kinderen of je hond). Ondertussen geef ik jullie tips voor een natuurlijk resultaat.

 

Ik ben er in gespecialiseerd om de mensen die ik op de foto zet op hun gemak te stellen en werk op een relaxte manier dus maak je vooral niet druk over poseren. Sterker nog: heel veel families komen na 1 of 2 jaar weer langs.

Een fotoshoot duurt ongeveer 45-60 minuten en kost € 325,- Hiervoor ontvangen jullie minimaal 50 foto's in kleur en selectie van de foto's ook in zwart-wit.

 

Jullie ontvangen de foto's in een afgeschermde online fotogalerij van waaruit ze in hoge resolutie te downloaden zijn en te delen met familie en vrienden.

 

In de galerij hieronder kun je een aantal foto's bekijken. Ben je enthousiast geworden? Plan dan hieronder gelijk je fotoshoot in. Je kunt zelf een dag en tijdstip uitkiezen.

 

Max. 2 gezinnen + opa & oma per fotoshoot.

 

Een paar spetters is natuurlijk helemaal niet erg tijdens een herfstfotoshoot, maar als het nou echt heel hard gaat regenen kun je de shoot tot 18 december 2023 kostenloos verplaatsen naar een ander moment.

Hi! Ik ben Marije. Het lijkt me leuk om jullie te fotograferen. Voor een kijkje in onze rommelige pippi langkoustuin hier in Apeldoorn volg je @maryshomestead op insta.
Na jullie mailtje ontvangen jullie van mij snel een berichtje terug met de prijslijst of jullie datum nog beschikbaar is.

Liefs,

Marije
Leuk om wat van jullie te horen!
Na jullie mailtje ontvangen jullie snel een berichtje terug met de mogelijke data. En wie weet zien we elkaar in de herfstvakantie op 't Leesten.

Groetjes,

Marije
Boek hier jullie herfstshoot!

versturen

Bericht verstuurd! Ik neem vandaag of morgen contact met jullie op. Niets gehoord? Check dan je spamfolder even, soms beland ik daar.Error submitting form, please try again.

Fotoshoot Apeldoorn

Fotograaf uit Apeldoorn.

Fotoshoot op ’t Leesten in Ugchelen

Foto’s op ’t Leesten.

Familiefoto’s Apeldoorn

Kom samen met je kinderen en we maken een wandeling op ’t Leesten.

Bruidsfotografie Apeldoorn

Bekijk de link voor informatie over bruidsfotografie in Apeldoorn