autumn forest sessions 2020

Het is weer zo ver, de herfstvakantie komt er aan! Dat betekent dat het naast speculaasjes, stoofperen en rode wijn bij de kachel weer tijd is voor onze Autumn Forest Sessions, herfstige fotoshoots in het bos.

 

Wil je een setje leuke foto's van je gezin, je liefje, je hond of je paard of heb je foto's nodig om je social media accounts mee te vullen? Ik zie je graag in de herfstvakantie in het bos bij Ugchelen!

 

Mét mooi weer garantie, als geen zin hebt om een herfststorm te trotseren mag je je shoot kostenloos verzetten bij slecht weer.

Tijdens een korte hike door het bos maak ik foto's in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Je kunt kiezen voor een fotoshoot van 30 minuten voor 150,- of één van 60 minuten voor 275,-

 

Heb je een groot gezin, wat extra opwarmtijd nodig of wil je lekker veel foto's in verschillende settings? Boek dan een shoot van 60 minuten.

 

Binnen 3 weken ontvang je de foto's in een online fotogalerij waar je ze kunt downloaden in hoge resolutie.

Boek je fotoshoot voor de herfstvakantie

  • 1 stel of gezin per 30 minuten.
    Jullie lievelingsfoto's in een linnen fotoalbum van 20 x 20 cm en 20 pagina's, afgedrukt op velvet papier. In verschillende mooie natuurkleuren zoals olijf, zand, kaki en mosgroen.
  • € 0,00