Informatie

Het cliché is waar: na de bruiloft blijven naast een boel leuke herinneringen alleen de foto's nog over.

 

Vandaar dat we jullie graag verrassen met extra veel trouwfoto's in hoge kwaliteit. Geweldige foto's van jullie twee, maar ook lekker veel mooie foto's van de personen die dichtbij jullie staan.

 

Stuk voor stuk met veel liefde en zorg gemaakt en bewerkt in de signature Madame Poppy stijl.

 

Maar we stoppen natuurlijk niet bij mooie foto's. Jullie krijgen ons privé nummer en kunnen ons op elk tijdstip appen, bellen of mailen.

 

Het pronkstuk van jullie mooiste dag is een prachtig handgemaakt fine art trouwalbum. Jullie selecteren zelf jullie favoriete foto's voor het trouwalbum en de layout komt altijd eerst ter goedkeuring naar jullie toe. Het wordt echt jullie legacy!

+ meet the team!

Madame Poppy is in 2010 gestart door Marije met het idee om bruiloften te fotograferen op een natuurlijke, verhalende manier zonder inbreuk te maken op het verloop van de dag.

 

Want dat is wat we graag doen: jullie fotograferen op een leuke, vriendschappelijke manier in een ontspannen sfeer, zonder overdreven poseren. We praten tijdens de trouwdag gezellig met de gasten en vallen niet teveel op. Het is dus alsof je een vriendin met een camera hebt rondlopen.

 

Die werkwijze spreekt aan, dat hebben we gemerkt! Om aan alle aanvragen te voldoen (yep, dit zijn er 200+ per jaar) zijn er een aantal getalenteerde, professionele bruidsfotografen aan het team toegevoegd.

 

Zij hebben inmiddels al meer dan 30 bruiloften voor Madame Poppy gefotografeerd. Als Marije niet meer beschikbaar is kunnen jullie één van deze toppers voor jullie bruiloft boeken, zodat jullie verzekerd zijn van dezelfde werkwijze én look; Marije doet namelijk de nabewerking.

 

En als bedankje krijgen jullie van Marije 10 pagina's extra in jullie fine art trouwalbum twv 125,- .

 

Het grote voordeel van een team en een groot netwerk is dat als er iemand uitvalt wij een back-up beschikbaar hebben uit ons eigen team of daarbuiten. Zo zijn jullie altijd verzekerd van een goede bruidsfotograaf op jullie trouwdag.

Wilma

Wilma werkt in Nederland én Zuid Afrika als bruidsfotograaf. Jaren geleden, toen ze nog geen professioneel fotograaf was vertrok ze met haar diploma Toerisme en Management op zak naar Durban, waar ze de liefde van haar leven ontmoette. Sindsdien werkt ze vanuit Zuid Afrika en Nederland.

 

Als Wilma niet aan het sporten of fotograferen is worstelt ze met haar 3 honden om een vrij plekje op de bank.

 

bruidsfotograaf madame poppy 1

angie

Angie houdt van natuur, reizen, spontaniteit, natuurlijk licht en oude Europese steden.

 

Voordat ze trouwfotograaf werd was ze tv- en radioproducent en ze spreekt vloeiend Spaans, haar roots liggen namelijk in de Dominicaanse republiek!

 

Angie woont in Moordrecht met haar man en supercute Franse Bulldog Lolo die overal mee naartoe gaat. (Ok bijna overal, niet naar jullie bruiloft natuurlijk, no worries!)

michelle

Michelle komt uit het noorden des lands: uit Groningen! Ze is gek op reizen, het strand én op thee: daar drinkt ze liters van per dag.

 

Michelle sport elke dag, daar krijgt ze heel veel energie van. Ze houdt van hardlopen en crossfit.

 

Haar favo seizoen is de lente.

 

Michelle heeft een achtergrond als grafisch ontwerper.

bruidsfotografie collectie

1650,-

6 uur fotografie

 

Binnen enkele dagen na de bruiloft een uitgebreide preview

 

> 400 zorgvuldig bewerkte kleurenfoto's in hoge kwaliteit

 

Een selectie van de foto's in zwart-wit

 

Een mini album 15 x 15 cm met 15 foto's

 

Een online fotogalerij om jullie foto's te delen met familie en vrienden

 

Levertijd binnen 7 weken

 

inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

 

Liever een echt trouwalbum i.p.v. het mini-album? Voor 495,- stelt Marije een geweldig fine art trouwalbum van 23 x 30 cm en 40 pagina's (normaal 30, 10 extra voor jullie!) voor jullie samen met daarin jullie eigen fotoselectie. Dit trouwalbum wordt met de hand gemaakt door een professionele, ambachtelijke boekbinder en is verkrijgbaar in diverse mooie natuurtinten en materialen.

+ extra opties

Extra uur fotografie 150,-

 

Extra pagina's in het trouwboek 12,50

 

Trouwboek opties en upgrades v.a. 35,-

 

Snelservice - levertijd binnen 7 dagen 250,-

 

Loveshoot op de Veluwe met >100 beelden 350,-

 

Reis- en verblijfskosten Wadden & België 250,-

+ destination weddings

Trouwen jullie in het buitenland? Onze fotografen hebben veel ervaring met het fotograferen van destination weddings over de hele wereld. We maken daarvoor een offerte op maat voor jullie.

Save the date!

Om jullie trouwdatum vast te zetten vullen jullie onderstaand formulier in en voldoen jullie op de volgende pagina de aanbetaling ter reservering.

 

Het bedrag van de aanbetaling is 500,- en je kunt hem voldoen via overboeking of iDEAL. Vanaf dan staat jullie trouwdatum muurvast in onze agenda. Dat kunnen jullie mooi weer van de wedding-to-do-list afstrepen ;)

 

Liever eerst skypen met jullie fotograaf? Stuur dan een aantal opties door naar Marije, dan plant zij jullie online kennismaking in.

 

Zodra jullie alles op de rit hebben qua planning spreken jullie met jullie fotograaf af voor het intake gesprek. Tot die tijd kunnen jullie ons op elk moment bellen, skypen, appen of mailen met al jullie vragen.

reserveringsformulier

Als jullie geboekt hebben zijn jullie bij ons in goede handen. Jullie kunnen ons altijd bellen, appen of mailen over alles wat met trouwen te maken heeft.

 

Leuk dat we jullie bruiloft mogen fotograferen, we gaan er iets moois van maken!

Bericht verstuurd!Error submitting form, please try again.