ons team van

trouwfotografen

Onze trouwfotografen hebben een unieke werkwijze en jullie kunnen kostenloos een vaste back-up fotograaf reserveren.

 

Madame Poppy is in 2012 gestart met het idee om bruiloften te fotograferen op een natuurlijke, verhalende manier zonder inbreuk te maken op het verloop van de dag.

 

Want dat is wat we graag doen: jullie fotograferen op een leuke, vriendschappelijke manier in een ontspannen sfeer, zonder overdreven poseren. We praten tijdens de trouwdag gezellig met de gasten en vallen niet teveel op. Het is dus alsof je een vriendin met een camera hebt rondlopen.

 

Die werkwijze spreekt aan, dat hebben we gemerkt! Om aan alle aanvragen te voldoen (yep, dit zijn er 250+ per jaar) zijn de getalenteerde Angie, Wilma en Elise als trouwfotografen aan het team toegevoegd.

 

(Lees hier meer over onze werkwijze als trouwfotograaf )

 

Doordat we met een team zijn hebben we een groot voordeel : met ingang van 1 april 2020 bieden we jullie namelijk kostenloos een back-up fotograaf uit ons eigen team en dus met dezelfde stijl en werkwijze aan.

 

Dit is uniek, maar sinds wij een keer moesten invallen voor een zieke collega bruidsfotograaf met als resultaat een bruid in totale shock (het zal je maar gebeuren) hebben we besloten om voor onze eigen bruidsparen een back-up fotograaf stand-by te hebben.

 

Dit is op basis van beschikbaarheid, dus wacht niet al te lang met mailen; we zitten doorgaans vrij snel vol.

 

Dat is alvast een zorg minder, nu alleen nog mooi weer!

ANGIE

bruidsfotograaf madame poppy 1

trouwfotograaf

Angie houdt van natuur, reizen, spontaniteit, natuurlijk licht en oude Europese steden.

 

Voordat ze trouwfotograaf werd was ze tv- en radioproducent en ze spreekt vloeiend Spaans, haar roots liggen namelijk in de Dominicaanse republiek!

 

Angie woont in Capelle a/d IJssel met haar man en supercute Franse Bulldog Lolo die overal mee naartoe gaat. (Ok bijna overal, niet naar jullie bruiloft natuurlijk, no worries!)

 

 

WILMA

trouwfotograaf

Wilma werkt in Nederland én Zuid Afrika als bruidsfotograaf. Jaren geleden, toen ze nog geen professioneel fotograaf was vertrok ze met haar diploma Toerisme en Management op zak naar Durban, waar ze de liefde van haar leven ontmoette. Sindsdien werkt ze vanuit Zuid Afrika en Nederland.

 

Wilma heeft dus veel ervaring met reizen en fotografeert ook regelmatig destination weddings.

 

Als Wilma niet aan het sporten of fotograferen is worstelt ze met haar 3 honden om een vrij plekje op de bank.

elise

trouwfotograaf

Elise heeft een passie voor reizen, groen en de natuur. Ze groeide op aan het strand en daar is ze altijd nog graag te vinden, haar ouders hebben er namelijk een huisje!

 

Ze is dol op haar 2 luie katten én op soep.

 

Elise woont samen met Jeffrey in hun klushuis in Naaldwijk. Als ze niet aan het klussen of op het strand is droomt Elise van haar volgende reis (ze is net terug uit Indonesië!)

 

Foto van Elise : Inge Kooiman

 

 

MARIJE

klantenservice & trouwfotograaf

Marije is gek op bos, Noorwegen, Italië, (ok kom, het eten dan), groente kweken, festivals en boerderijdieren. Samen met hubby + kids woont ze in een huisje in het bos vlakbij Apeldoorn.

 

Naast Madame Poppy is Marije ook één van de oprichters van Portfolio Bootcamp, een succesvolle internationale workshop voor bruidsfotografen.

 

Marije is altijd gezellig druk met de organisatie rondom Madame Poppy en is jullie eerste contactpersoon. Ze is verantwoordelijk voor de nabewerking en het samenstellen van jullie trouwalbum.

 

Foto van Marije: Anouk van Ravenhorst

Info aanvragen

Wil je informatie over onze beschikbaarheid? Stuur dan even een berichtje.

 

Het is mogelijk om kostenloos een vaste back-up fotograaf voor jullie trouwdatum te reserveren. Op basis van beschikbaarheid.

Bericht verstuurd!Error submitting form, please try again.