Dave en Inge trouwen in de boskapel van Woodbrooke

Dave en Inge trouwen in het bos van Landgoed Woodbrooke in de Achterhoek.

Trouwen in het bos

De boskapel van Woodbrooke heeft een enigszins bijzondere geschiedenis. Het werd in 1913 oorspronkelijk gebouwd op de Kalenberg als lezingzaal voor de Quakers.  (Als je van geschiedenis houdt kun je op de site van Landgoed Woodbrooke het hele verhaal lezen). De bouwstijl is prachtig, met diepbruin hout. Het heeft een warme feel maar is ondanks het feit dat hij in het bos staat toch heel licht van binnen.

Ik was gelijk verkocht, want ik hou heel erg veel van deze bouwstijl én van natuur dus voor mij is het één van de mooiste trouwlocaties in het bos. Wat ook fijn is, is dat iedereen er kan blijven slapen want aan de voet van de Kalenberg ligt het landgoed. Heel tof!

Bos, bloemen en bruiloft styling

Dat vonden Dave en Inge dus ook, want op een mooie herfstdag in oktober trouwden ze hier samen met hun lieve gezin, familie en vrienden en ik was er bij als bruidsfotograaf. Alles werd tot in de puntjes geregeld en aangekleed door weddingplanner en bruiloft stylist BEST DAY EVER Events, die hier al vaker een bruiloft organiseerde. Ik ben natuurlijk fan dus ik was helemaal excited over de combinatie van bos met haar bloemen en styling én Dave en Inge hadden echt de prachtigste herfstdag die je maar kunt voorstellen! Het was lekker warm en er was een heerlijk zonnetje.

Bruidsjurk in de boom

Terwijl Inge in de make-up zit hangen haar beste vriendin en ik de prachtige bruidsjurk van La Donna op in een boom. Dave is ondertussen bijna klaar met het aankleden van de jongens en dan volgt de first look; superromantisch aan de bosrand.

Om de boskapel te bereiken maakt het hele gezelschap een wandeling naar boven de Kalenberg op. Het is goed te doen en niet te lang, maar voor gasten die slecht ter been zijn is het handiger om met de auto naar boven te rijden. Lopen is natuurlijk veel leuker want het is echt een mooi klein spannend paadje omhoog.

Bruidstaart en kaasplank met wijnproeverij

De bruidstaarten op de mooie sweet table werden gemaakt door Bloem op de Taart en waren supermooi en lekker. Wat ik zelf ook heel leuk vond was de mega kaasplank met wijnproeverij, die geregeld werd door de trouwlocatie zelf. Je ziet eigenlijk niet zoveel kaasplanken op bruiloften en ik snap niet zo goed waarom, maar ik ben dan ook een enorme kaas fan :D

Enjoy!!

Leveranciers van deze bruiloft

Trouwlocatie : de Boskapel van Landgoed Woodbrooke in Barchem

Bruiloft styling en weddingplanner : BEST DAY EVER Events

Trouwjurk : LaDonna Nijmegen

Bruidstaart : Bloem op de Taart

Bruids make up: Schoonheidssalon Zo Mooi

Bruidskapsel: Oyoy hair & skin

Trouwringen : Teuns design

Trouwambtenaar : Willem de Rode

Bruidsfotograaf : Madame Poppy

Reactie van Dave en Inge

“Dankzij Marije hebben wij een fantastisch document om jarenlang van na te kunnen genieten. De foto’s van onze bruiloft zijn in 1 woord geweldig!!! Wat zijn we blij om de liefdevolle uitdrukkingen van onze dierbaren te zien op de trouwfoto’s in ook nog eens een geweldig mooie setting. We hebben niet eens gemerkt dat Marije er als bruidsfotograaf was. Ze is heel relaxed in de omgang en we hebben tijdens de fotoshoot (waar ik eigenlijk een hekel aan heb) heel gezellig gekletst. Van onze bijzondere dag met onze kids is een prachtig verhaal gemaakt en daar ben ik Marije enorm dankbaar voor. “