De baas over je camera!

workshop fotografie

Knutselende kinderen, rennende honden, je prachtige tuin, je lieve ouders... De tijd gaat zo snel! Later als je (klein-)kinderen groot zijn en er misschien al een paar van je favoriete mensen niet meer zijn wil je graag een traantje weg pinken boven een mooi dik fotoboek.

 

Er moet een goede camera komen, dat is duidelijk. Want als je enigszins op mij lijkt zit er in je smartphone een barst en zitten er vetvlekken op je lens, dus dat wordt 'm niet.

 

Je onderneemt actie en koopt een grote, dure camera met een dik objectief en gaat vol goede moed aan de slag. Om vervolgens tot de conclusie te komen dat je spelende kinderen twee vage strepen zijn geworden en die mooie zonsondergang bijna zwart.

 

Superjammer!! Wat ging er mis?

 

Want zo ingewikkeld hoeft het nou ook weer niet te zijn, als je weet waar je op moet letten. Tijdens een workshop van een dagdeel leg ik je uit hoe. We gaan gelijk oefenen. En als je toch nog wat extra tijd nodig hebt mag je me net zo lang stalken in de facebookgroep tot jij de baas bent over je camera!

over marije

That's me!

Na het afronden van de fotoacademie startte ik in 2012 Madame Poppy. Ik ben gek op bos, Noorwegen, IJsland, Italië, avontuur, tafelen, festivals en boerderijdieren (waarvan er hier een aantal in de tuin lopen). Met hubby & kids woon ik in Ugchelen, vlakbij Apeldoorn.

Ik ben full time fotograaf en fotografeer ongeveer 20 bruiloften per jaar en daarnaast fotoshoots m.b.t. interieur, styling en familie. Een aantal keer per jaar organiseer ik samen met BEST DAY EVER Events Portfolio Bootcamp, een internationale workshop voor bruidsfotografen. Onze laatste editie was in Zuid Afrika. Mooie job toch he, fotograaf!

info

+ voor wie is de workshop fotografie?

Voor iedereen met een camera die handmatig in te stellen is. Niveau : hobby / beginnend

+ wat ga je ontdekken tijdens deze workshop fotografie?

• Hoe je kunt stoppen met fotograferen op de auto-stand en eindelijk de baas wordt over je camera ! (saaie omschrijving met vaktermen : sluitertijd, diafragma, iso waarde)

• Hoe je door compositie en scherptediepte een fijner beeld creëert

+ na de workshop:

Weet je welke waardes je instelt bij welke omstandigheden en fotografeer jij vanaf nu grotendeels op MANUAL!

+ praktische info

De workshop vindt plaats in Apeldoorn. We starten om 09:15 en eindigen +/- 12.30. Als het droog is doen we de praktijk oefening buiten.

extraatje 1

e-book

Alle basics nog eens goed uitgelegd in een E-book. Door de praktijk-oefeningen beheers je je camera straks echt!

 

 

extraatje 2

cheat sheet

Instructiekaart voor in je camera tas. Als je het echt even niet meer weet kijk je hier stiekem op.

extraatje 3

facebookgroep

Na afloop van de workshop kun je in de facebookgroep het resultaat van de oefeningen posten.

Workshop Fotografie Apeldoorn

Prijs van de workshop :  95,-

inclusief btw, koffie, thee en heel veel chocola ;)

De kosten van deze workshop kun je als studiekosten opgeven bij de belastingdienst.

  • Prijs: 95,00 €
  • 0,00 €
  • veilig betalen via https verbinding