workshop fotografie apeldoorn

Tijdens een workshop van een dagdeel leg ik je de basics van het fotograferen duidelijk uit. We gaan gelijk oefenen. En daarna : samen met je e-book de oefen opdrachten doen, en ze nabespreken onze de facebookgroep. Vanaf nu ben jij de baas over je camera!

mentorsessie

€ 350,- incl btw

Tijdens een mentorsessie sparren we over alles wat met fotografie of je bedrijf te maken heeft. Bijvoorbeeld over je portfolio, je camera instellingen, je tarieven of het aantrekken van de juiste bruidsparen. Optie : boek 4 mentorsessies voor € 1300,-

website design

op aanvraag

Een startklare tweetalige Prophoto website ingericht met jouw foto's, prijslijst, (herschreven) informatie, social media integratie en formulieren waarop je zelf eenvoudig kunt voortborduren. Er zijn verschillende optiese, waaronder iDeal integratie en een tweetalige site voor je internationale klanten. Inclusief telefonische intake, complete installatie en een skypegesprek achteraf. Indien nodig regel ik ook je hosting of verhuizing.

 

Beperkte beschikbaarheid.

bootcamps

Ga met ons mee op avontuur naar een super inspirerende bestemming en geef je Destination Wedding portfolio een boost! Meestal gaan we naar het buitenland maar af en toe is er ook een Nederlandse editie, Op 26 maart 2019 is de eerst volgende bij Domaine 'd Heerstaayen en in april reizen we naar Noord Ierland. Onze bootcamps zijn vooral gericht op het ontwikkelen en uitbreiden van je portfolio. Daarnaast sparren we over je bruidsfotografie workflow. Deze workshops toegankelijk voor alle niveaus.

good news

we're hiring!

Ben jij een creatieve bruidsfotograaf, fotografeer je vooral graag met primes en kun je je helemaal vinden in onze werkwijze en stijl? stuur ons dan een mailtje!

marije@madamepoppy.nl

Filmische Bruidsfotografie

APELDOORN

@insta