workshop fotografie

95,- inclusief btw

Tijdens een workshop van een dagdeel leg ik je de basics van het fotograferen duidelijk uit.

 

We gaan gelijk oefenen. En daarna : met je e-book de oefen opdrachten doen, en ze nabespreken onze de facebookgroep. Vanaf nu ben jij de baas over je camera!

 

Geschikt voor alle niveaus. Eerst volgende editie : 11 april 2019

mentorsessie

350,- inclusief btw

Tijdens een mentorsessie van 2 uur sparren we over alles wat met fotografie of je bedrijf te maken heeft.

 

Bijvoorbeeld over je portfolio, je camera instellingen, je tarieven, hoe je meer aanvragen kan krijgen, het aantrekken van de juiste bruidsparen; waar jij behoefte aan hebt.

 

Optie : boek een half jaar intensieve mentoring voor 6 x 300,-

portfolio bootcamp

Ga met ons mee op avontuur naar een super inspirerende bestemming en geef je Destination Wedding portfolio een boost! Meestal gaan we naar het buitenland maar af en toe is er ook een Nederlandse editie, Op 26 maart 2019 is de eerst volgende bij Domaine 'd Heerstaayen en van 22-25 april reizen we naar Noord Ierland. Onze bootcamps zijn vooral gericht op het ontwikkelen en uitbreiden van je portfolio. Daarnaast sparren we over je bruidsfotografie workflow. Deze workshops zijn toegankelijk voor alle niveaus.

good news

we're hiring!

Ben jij een creatieve bruidsfotograaf, fotografeer je vooral graag met primes en kun je je helemaal vinden in onze werkwijze en stijl? stuur ons dan een mailtje!

marije@madamepoppy.nl

Filmische Bruidsfotografie

APELDOORN

@insta