portfolio bootcamp

workshop bruidsfotografie 23 april 2020

Ben jij bruidsfotograaf en wil je je bedrijf en je portfolio een boost geven of ben je een fotograaf die er al een tijdje over nadenkt om een bruiloft te fotograferen maar nog het één en ander aan informatie en beeldmateriaal mist? Wij helpen je op weg!

 

Tijdens de bootcamp gaan we over je workflow sparren. Hoe ziet een goede bruidsfotografie workflow er uit en hoe optimaliseer je je workflow zo dat je genoeg klanten hebt en ook nog tijd hebt om leuke dingen te doen? Ook praten we met elkaar over hoe je de juiste bruidsparen vindt en hoe je je tarief zo bepaalt dat je genoeg waarde uit je bruiloften haalt om als fotograaf goed te bestaan.

 

We laten onze eigen workflow van A-Z zien en gedurende de hele dag is er tijd en ruimte voor Q & A over alles wat met bruidsfotografie te maken heeft, van het fotograferen van bruidsparen tot je website en je factuur.

 

Je portfolio krijgt een flinke boost doordat we een uitgebreide styled shoot met een bruidspaar gaan fotograferen. Inclusief bruidstaart, dinertafel, stationery; alles uniek gestyled door BEST DAY EVER Events en de deelnemende stylisten. Locatie: Het Hoogh Huys in Winssen, een sfeervol boerderijtje in Franse stijl. Klik hier onder voor meer informatie en join the Portfolio Bootcamp family!

mentorsessie

350,- inclusief btw

Tijdens een mentorsessie van 2 uur sparren we over alles wat met fotografie of je bedrijf te maken heeft.

 

Bijvoorbeeld over je portfolio, je camera instellingen, je tarieven, hoe je meer aanvragen kan krijgen, het aantrekken van de juiste bruidsparen; waar jij behoefte aan hebt.

 

Optie : boek een half jaar intensieve mentoring voor 6 x 300,-

good news

we're hiring!

Ben jij een creatieve bruidsfotograaf, fotografeer je vooral graag met primes en kun je je helemaal vinden in onze werkwijze en stijl? stuur ons dan een mailtje!

marije@madamepoppy.nl

Filmische Bruidsfotografie

APELDOORN

@insta