video : Anouk Fotografeert

 

improve your

workflow

Ben je net gestart met bruidsfotografie en kun je wel een kickstart gebruiken? Of ben je al langer fotograaf maar loop je tegen workflow issues aan zoals problemen in je nabewerking, met je website, bruidsparen die niet bij je passen of te weinig aanvragen? Ik krijg er heel veel energie van om jou verder te helpen met een mentorsessie of het inrichten van je website.

 

Voor avonturiers organiseren BEST DAY EVER EVENTS en Madame Poppy in samenwerking met Anouk Fotografeert en Bruid en Beauty 2 keer peer jaar een Bootcamp.

 

De actiefoto's hier onder werden door Angie gemaakt, dankjewel!

skype sessie

€ 175,- incl btw

Een mentorsessie van ongeveer een uur via skype. Geschikt als je tegen een specifiek probleem aanloopt, bijvoorbeeld in je nabewerking, je workflow of als je graag wil dat ik live je website of portfolio check.

mentorsessie

€ 350,- incl btw

Tijdens een mentorsessie sparren we over alles wat met fotografie of je bedrijf te maken heeft. Bijvoorbeeld over je portfolio, je camera instellingen, je tarieven of het aantrekken van de juiste bruidsparen. Opties : volg een workshop met meerdere personen voor € 250,- p.p. of boek 4 mentorsessies voor € 1300,-

website design

op aanvraag

Een startklare tweetalige Prophoto website ingericht met jouw foto's, prijslijst, (herschreven) informatie, social media integratie en formulieren waarop je zelf eenvoudig kunt voortborduren. Er zijn verschillende optiese, waaronder iDeal integratie en een tweetalige site voor je internationale klanten. Inclusief telefonische intake, complete installatie en een skypegesprek achteraf. Indien nodig regel ik ook je hosting of verhuizing.

 

Beperkte beschikbaarheid.

bootcamps

Ga met ons mee op avontuur naar een super inspirerende bestemming en geef je Destination Wedding portfolio een boost! Meestal gaan we naar het buitenland maar af en toe is er ook een Nederlandse editie, Op 26 maart 2019 is de eerst volgende bij Domaine 'd Heerstaayen en in april reizen we naar Noord Ierland. Onze bootcamps zijn vooral gericht op het ontwikkelen en uitbreiden van je portfolio. Daarnaast sparren we over je bruidsfotografie workflow. Deze workshops toegankelijk voor alle niveaus.

top idee, stuur me meer info!

good news

we're hiring!

Ben jij een creatieve bruidsfotograaf, fotografeer je vooral graag met primes en kun je je helemaal vinden in onze werkwijze en stijl? stuur ons dan een mailtje!

marije@madamepoppy.nl

Filmische Bruidsfotografie

@insta