informatie over Marije

Hoi! Ik ben Marije en woon samen met hubby + kids aan de rand van het bos vlakbij Apeldoorn. 

Na het afronden van de fotoacademie in Amsterdam fotografeerde ik in 2010 mijn allereerste bruiloft en tegenwoordig kom ik als bruidsfotograaf in heel Nederland, België en daarbuiten.

Fotografie vind ik één van de belangrijkste elementen van een trouwdag. De liefde, het plezier, de omgeving en de details. (Ik heb een zwak voor mooie styling...)

Ik hou van vintage, festivals, mediterraans, scandinavie, buiten en bos. Dat zie je ook terug in mijn werk. Mijn bruidsfotografie kenmerkt zich door dromerige beelden waarvoor ik graag met bruidsparen een hike maak door de natuur en de omgeving betrek in de fotoserie.

Ik vind het erg mooi als mensen trouwen zoals ze zijn. Op hun eigen creatieve manier. Of dat nou een diy bruiloft in eigen tuin, een festival in het bos of een intieme ceremonie in Italië is. Ik reis je dolgraag achterna naar elke mooie plek.

Dat de sfeer ontspannen was, iedereen op de foto staat zoals hij is en dat jullie je op je gemak voelden is het grootste compliment dat je me kunt geven. 

Als jij dit ook leuk vindt is de kans groot dat we bij elkaar passen!

Publicaties
Menu