inspiratie voor je eigen bruiloft

Scott en Katrina’s Elopement in Amsterdam

Elopements zijn hot!

Althans, aan de andere kant van de Atlantische oceaan. Want hier in Nederland is het fenomeen elopement nog niet zo bekend. Vrij vertaald betekent het zoveel als ‘weglopen’ maar het staat in Amerika en Australië vooral bekend als intieme, kleine bruiloft met een beperkt aantal gasten.

Vorig jaar was een primeur in mijn carriére als bruidsfotograaf.  Scott en Katrina uit Australië leerden elkaar een paar jaar terug kennen in Amsterdam tijdens hun vakantie en ze wilden dolgraag trouwen vlakbij de plek waar ze elkaar leerden kennen in Amsterdam.

Niet naast de deur natuurlijk! Daarom reisden ze samen met hun beste vrienden en tevens getuigen naar onze hoofdstad. Het was prachtig, een kleine intieme bruiloft in de tuin van het Waldorf Astoria.

BEST DAY EVER Events deed alle planning en styling, inclusief het bruidsboeket en de stunning aankleding van de ceremonie.

Bruiloftstylist en weddingplanner : BEST DAY EVER Events

Ambtenaar : Georgette Wekking

Bruidsmake up : Visage.guru

Trouwjurk : Kite and Butterfly

Bruidsfotograaf : Madame Poppy

welkom!

Ik ben Marije. Ik ben gek op bos, buiten, Noorwegen, Italië, vintage en boerderijdieren.

 

Sinds 2010 heb ik honderden bruiloften gefotografeerd in binnen- en buitenland.

 

Ik hou van authentieke & ongedwongen bruiloften. De natuur is altijd mijn inspiratie, die zie je op veel van mijn foto's terug komen.

 

Gaan jullie trouwen? Stuur me een berichtje!

INSTA

Bruidsfotografie geïnspireerd door de natuur.

 

Voor authentieke & ongedwongen bruiloften.

@insta