the blog

Scott en Katrina’s Elopement in Amsterdam

Elopements zijn hot!

Althans, aan de andere kant van de Atlantische oceaan. Want hier in Nederland is het fenomeen elopement nog niet zo bekend. Vrij vertaald betekent het zoveel als ‘weglopen’ maar het staat in Amerika en Australië vooral bekend als intieme, kleine bruiloft met een beperkt aantal gasten.

Vorig jaar was een primeur in mijn carriére als bruidsfotograaf.  Scott en Katrina uit Australië leerden elkaar een paar jaar terug kennen in Amsterdam tijdens hun vakantie en ze wilden dolgraag trouwen vlakbij de plek waar ze elkaar leerden kennen in Amsterdam.

Niet naast de deur natuurlijk! Daarom reisden ze samen met hun beste vrienden en tevens getuigen naar onze hoofdstad. Het was prachtig, een kleine intieme bruiloft in de tuin van het Waldorf Astoria.

BEST DAY EVER Events deed alle planning en styling, inclusief het bruidsboeket en de stunning aankleding van de ceremonie.

Bruiloftstylist en weddingplanner : BEST DAY EVER Events

Ambtenaar : Georgette Wekking

Bruidsmake up : Visage.guru

Trouwjurk : Kite and Butterfly

Bruidsfotograaf : Madame Poppy

Schrijf een reactie...

Je email wordt niet gepubliceerd. *

meet marije

Dat ben ik! Ik ben gek op alles wat landelijk is, Noorwegen, festivals, avontuur en tafelen in de tuin. Samen met hubby + kids woon ik vlakbij Apeldoorn in het bos en op mijn kantoor heb ik een doos vol cassettebandjes met 90s muziek. Inmiddels staat er ook een platenspeler, maar maak je geen zorgen : mijn laptop past er nog net bij.

meanwhile on instagram :

is jullie trouwdatum nog vrij?

Stuur even een berichtje! Je hoort het supersnel.

Bericht verstuurd!Error submitting form, please try again.

Filmische Bruidsfotografie

APELDOORN

@insta